Dé specialist in Sriracha!

Alle soorten Sriracha

Bekijk het aanbod hier

Flying Goose Brand - Sriracha Chilisaus Garlic

Flying Goose Brand – Sriracha Chilisaus Garlic

Genieten van een heerlijke Sriracha chilisaus voor maar €2,15? De Sriracha Saus met Knoflook is ideaal voor grillgerechten, om te koken, om te kruiden of te marineren.

Afkomst Sriracha saus met knoflook

Bent u op zoek naar een hete saus om te kopen? Probeer dan de Sriracha saus met knoflook. Deze overheerlijke Sriracha saus met knoflook is afkomstig uit Si Racha, een stad in Oost-Thailand. Hij is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Aziatische keuken en wordt bij verschillende gerechten gebruikt. Het hoge knoflookgehalte past perfect bij de scherpe chilipepers waardoor de Sriracha saus met knoflook perfect past als dip voor zeevruchten of vlees. Daarnaast is het gerecht overheerlijk bij grillgerechten, om te koken, te kruiden of te marineren. De Sriracha saus met knoflook wordt in Nederland zelfs gebruikt bij remouladesaus voor op de friet, voor door de boter voor op je maiskolf en voor over de asperges. De Sriracha saus met knoflook is dus op vele manieren te gebruiken, waardoor je er zelf je eigen feestje van kan maken! De bekende gekleurde Sriracha sauzen staan bekend om hun typische dopjes. Door de handige sluiting kan je deze Sriracha saus met knoflook ook makkelijk meenemen naar het volgende overheerlijke moment dat je er weer van kan gaan genieten, bijvoorbeeld onder een stralende zon tijdens een barbecue! Er zijn drie verschillende maten van de Sriracha saus met knoflook, namelijk 200ML, 455ML en 730ML. Voor een barbecue kan het handig zijn om de grote fles te kopen, omdat er veel mensen genieten van de saus. Alle producten worden aangeboden voor een mooie prijs, waar een overheerlijke smaak tegenover staat. De Sriracha saus met knoflook wordt door ons sterk aanbevolen, dus probeer deze saus snel!

Sriracha saus kopen

Naast de Sriracha saus met knoflook bieden wij nog véél meer overheerlijke Sriracha sauzen aan, zoals de Sriracha Chilisaus Ginger, Sriracha Chilisaus Lemongrass, Sriracha Hot ChilisausExtra Hot Chilisaus en de Sriracha Extra Ui.