Dé specialist in Sriracha!

Alle soorten Sriracha

Bekijk het aanbod hier

Sriracha Chilisaus Ginger

Sriracha Chilisaus Ginger

Op zoek naar een hete saus om te kopen van 455ML voor maar €4,09? Koop dan de Sriracha Ginger chilisaus. Deze overheerlijke Sriracha Ginger saus past bij vele gerechten. Doordat het vleugje gember perfect samengaat met de pittige chili is de Sriracha ginger een perfecte saus om te gebruiken als dipsaus voor zeevruchten of vlees. Daarnaast is de Sriracha ginger saus geschikt voor verschillende grillgerechten, om te koken, om te kruiden of om te marineren. In Nederland wordt de Sriracha saus zelfs gebruikt voor in remouladesaus voor bij de patat. De Sriracha ginger saus is dus op vele manieren te gebruiken, maar je kan zelf helemaal bepalen hoe!

Afkomst Scriracha ginger

De saus is afkomstig uit Si Racha, een stad in Oost-Thailand. De Sriracha sauzen werden vaak gebruikt in lokale visrestaurants, maar is steeds populairder geworden en inmiddels is de Sriracha ginger saus een echt onderdeel geworden van de Aziatische keuken. Ook in de Amerikaanse keuken is de Sriracha ginger saus bekend. De Sriracha ginger saus is te herkennen aan aan de geel gekleurde dop. Deze dop heeft een handige sluiting waardoor de Sriracha ginger saus gemakkelijk mee te nemen is naar het volgende moment dat er weer genoten kan worden van de overheerlijke Sriracha ginger saus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende barbecue onder een heerlijke stralende zon.

Scriracha saus kopen

Naast deze overheerlijke Sriracha ginger saus worden er nog véél meer Sriracha chilisauzen aangeboden, zoals de Sriracha Chilisaus Lemongrass, de Sriracha Hot Chilisaus , de Sriracha Extra Hot Chilisaus, de Sriracha Extra Ui en de Sriracha Chilisaus Garlic. Voor onze Sriracha saus betaal je de laagste prijzen en ook deze producten hebben de kwaliteit van de Sriracha sauzen, dus ben je op zoek naar hete saus om te kopen, dan raden wij deze producten sterk aan! Wanneer je bestelling doet van meer dan €35,- betaal je helemaal niks voor de levering.