Dé specialist in Sriracha!

Alle soorten Sriracha

Bekijk het aanbod hier

Sriracha Chilisaus Lemongrass

Flying Goose Brand – Lemongrass Sriracha

Ben je op zoek naar een mildere chilisaus voor maar €4,15, koop dan de Lemongrass Sriracha. Deze subtiele Lemongrass Sriracha wordt door ons persoonlijk gekozen als lekkerste variant van onze chilisauzen. Het citroengras heeft een delicate aroma waardoor deze heel goed samengaat met de pittige chili. Daardoor is de lemongrass Sriracha perfect om te combineren met alle visgerechten- en zeevruchten. Daarnaast is de lemongrass Sriracha geschikt om iets te kruiden of te marineren. Ook als dipsaus voor kroepoek of gefrituurde garnalen is de lemongrass Sriracha een heerlijk product. De lemongrass Sriracha chilisaus is dus heerlijk op vele gerechten, waardoor je er zelf je eigen feestje van kan maken!

Afkomst lemongrass Sriracha

De lemongrass Sriracha is afkomstig uit Si Racha, een stad in Oost-Thailand. De Sriracha saus werd voornamelijk gebruikt in lokale visrestaurants, maar tegenwoordig is de lemongrass Sriracha niet meer uit de Aziatische keuken weg te denken. De Sriracha saus met citroengras is ook vaak te vinden in de Amerikaanse keuken. De lemongrass Sriracha is herkenbaar aan zijn lichtgroene dop. Het voordeel van deze Sriracha sauzen dop is de handige sluiting, waardoor de lemongrass Sriracha gemakkelijk is mee te nemen naar het volgende overheerlijke moment dat je kan gaan genieten van de citroengras Sriracha saus, bijvoorbeeld tijdens de volgende barbecue onder een stralende zon!

Sriracha saus kopen

Naast de lemongrass Sriracha zijn er nog veel meer Sriracha sauzen te vinden op onze website, zoals de Sriracha Chilisaus Ginger, de Sriracha Hot Chilisaus, de Sriracha Extra Hot, de Sriracha Extra ui  en de Sriracha Chilisaus Garlic. Voor onze Sriracha saus rekenen wij de laagste prijzen, terwijl ook deze producten de kwaliteit van de Sriracha sauzen heeft. Wil je Sriracha kopen? Dan raden wij onze Sriracha saus sterk aan! Doe een bestelling van meer dan €35,-, dan betaal je niks meer voor de levering.