Dé specialist in Sriracha!

Alle soorten Sriracha

Bekijk het aanbod hier

Extra Hot Saus

Extra Pittige Saus

Wil je een Pittige Saus van Sriracha kopen? Wij raden aan om dan de Pittige saus van Sriracha te kopen, voor maar €2,25. Ben jij fan van een extra pittige saus, dan is dit het geschikte product voor jou! Deze heerlijke extra pittige saus bestaat voor 75% uit chili, waardoor hij extra scherp is. De hete saus past erg goed bij vleesgerechten- en zeevruchten.

Afkomst extra pittige saus

Deze pittige saus komt oorspronkelijk uit Si Racha, een Oost-Thailandse stad. De pittige saus werd vaak gebruikt in plaatselijke visrestaurants. Tegenwoordig is de hot sauce steeds populairder aan het worden en is de hete saus niet meer weg te denken uit de Aziatische keuken. Daarnaast is de hete saus ook veelal te vinden in de Amerikaanse keukens. De pittige saus van Sriracha is heel herkenbaar door zijn typisch gekleurde rode dop. Deze dop voor de pittige saus heeft een handige sluiting waardoor de hot sauce erg makkelijk mee te nemen is naar de volgende barbecue onder de heerlijk warme stralende zon of een andere gelegenheid waarbij de heerlijke hete saus van toepassing kan zijn.

Formaten pittige saus

Deze pittige saus is verkrijgbaar in twee formaten, namelijk de 200ML variant en de 455ML variant. Beide hete saus varianten hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Sriracha saus kopen

Naast deze pittige saus worden er door ons nog veel meer Sriracha sauzen aangeboden in ons assortiment, zoals de Sriracha Chilisaus Garlic, de Sriracha Chilisaus Ginger, de Sriracha Chilisaus Lemongrass, de Sriracha Hot Chilisaus en de Sriracha Extra Ui. Voor onze overheerlijke pittige saus betaal je de laagste prijs, net als onze andere producten. Naast de hot sauce, hebben ook onze andere producten een uitstekende kwaliteit. Wil je saus van Sriracha kopen? Doe dat dan voor minimaal €35,-, zodat de leveringskosten gratis voor je worden!