Dé specialist in Sriracha!

Alle soorten Sriracha

Bekijk het aanbod hier

Flying Goose Brand – Sriracha Extra Ui

Flying Goose Brand – Sriracha Uiensaus

Benieuwd naar onze nieuwste Sriracha chilisaus variant? Koop dan onze Uiensaus voor maar €4,09 voor 455ML. Deze Uiensaus is de nieuwste in ons assortiment en past bij vele gerechten. Doordat de uiensaus een hoog percentage (15%) aan uien heeft, past de Sriracha chilisaus erg goed bij de chilipepertjes die erg scherp zijn. Dit maakt samen een uiensaus die die ideaal is voor grillgerechten, om te kruiden, om te marineren of om te koken. Daarnaast is de Uiensaus uitstekend als dip voor vlees of zeevruchten.

Afkomst Uiensaus

De Sriracha uiensaus is afkomstig uit een stadje in Oost-Thailand, namelijk Si Racha. De Sriracha chilisaus was vaak te vinden in lokale visrestaurantjes, maar tegenwoordig wordt de Sriracha saus steeds vaker gebruikt in de Aziatische keuken. Daarnaast is de uiensaus vaak te vinden in de Amerikaanse keuken, maar tegenwoordig ook zelfs in de Hollandse keuken. De uiensaus is te herkennen aan de paarse dop die op de fles zit. Het voordeel van deze dop is de handige sluiting, waardoor de uiensaus erg makkelijk mee te nemen is naar het volgende overheerlijke moment dat de Sriracha saus van toepassing gaat zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stralende zonnige dag waarop je lekker kan gaan barbecueën.

Sriracha saus kopen

Naast de uiensaus hebben wij nog veel meer overheerlijke Sriracha chilisauzen in ons assortiment, zoals de Sriracha Chilisaus Ginger, de Sriracha Chilisaus Lemongrass, de Sriracha Hot Chilisaus, De Sriracha Extra Hot Chilisaus en de Sriracha Chilisaus Garlic. Naast de uiensaus raden wij deze producten ook heel erg aan om eens te proberen. Je zal versteld staan van de overheerlijke smaak die de Sriracha sauzen met zich meebrengen. Voor onder andere onze uiensaus betaal je de laagste prijs en je krijgt er een uitstekende kwaliteit voor terug. Wanneer je een bestelling doet van meer dan €35,- betaal je helemaal niks voor de levering.