Dé specialist in Sriracha!

Alle soorten Sriracha

Bekijk het aanbod hier

Flying Goose Brand – Sriracha Hot Chilisaus

Flying Goose Brand – Sriracha Hot Chilisaus

Een heerlijke Chilisaus voor maar €2,15? De Sriracha hot Chilisaus is een heerlijke Sriracha saus voor over de hotdogs, spareribs, hamburgers en nog veel meer!

Afkomst chilisaus

De Sriracha chilisaus is een traditionele saus die uit de stad Si Racha afkomstig is. Deze stad is te vinden in Oost-Thailand. De Sriracha saus is een bekende in de Aziatische keuken en wordt daar bij verschillende gerechten gebruikt. De saus werd pas beroemd vanaf het moment dat de Vietnamees David Tran zijn eigen versie van de chilisaus ging maken in Amerika. De Sriracha saus bevat de ingrediënten azijn, knoflook, chili, zout en suiker. Deze ingrediënten zorgen samen voor een overheerlijke Sriracha chilisaus!

Waar past de chilisaus bij?

Deze pikante Sriracha saus staat bekend om zijn scherpe smaak waardoor hij uitstekend past bij gerechten met zeevruchten, maar ook bij rijst- en noedelgerechten. Daarnaast is de chilisaus heerlijk als marinade of als dipsaus. In Nederland wordt de Sriracha saus zelfs gebruikt voor over de asperges, door de boter voor op je maiskolf en in de remouladesaus voor bij je patat. De saus is dus op vele manieren te gebruiken. Maak er dus zelf je eigen feestje van! Doordat de Sriracha saus een handige sluiting heeft is de chilisaus eenvoudig mee te nemen naar het volgende moment dat het product van pas gaat komen. Denk hierbij aan een heerlijke barbecue onder een warme zon! De fles heeft een herkenbare groene dop waardoor de chilisaus gemakkelijk te herkennen is.

Sriracha saus kopen

Naast de Sriracha Chilisaus zitten er nog véél meer overheerlijke Scriracha sauzen in ons assortiment, zoals de variant Sriracha Chilisaus Extra Hot. Daarnaast hebben we ook andere smaakvarianten zoals de Sriracha Chilisaus Garlic, Sriracha Chilisaus Ginger en Sriracha Chilisaus Lemongrass. Ook deze producten hebben de overheerlijke smaak van de Flying Goose producten.